2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A 168 Óra kiadójához került a Jazzy és a Klasszik Rádió

Hirdetés

A 168 Óra kiadójához került a Jazzy és a Klasszik Rádió

Pénteken a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. lett a 90.9 Jazzy Rádió és Klasszik Rádió 92.1 tulajdonosa. A két rádió vezetését továbbra is Suri Imre, a Magyar Jazz Rádió Kft. eddigi ügyvezetője fogja össze, így a műsorgyártás változás nélkül, az eddig megszokott színvonalon folytatódik – írta lapunknak elküldött közleményében a tulajdonos. 

A médiavállalat jelenleg a 168.hu és 168 Óra, a Pesti Hírlap, az ELLE, az ELLE Decoration és az Elle.hu kiadója.

Modern médiavállalatként fontos, hogy minél változatosabb legyen a portfóliónk, nem állhatunk meg a nyomtatott és online kiadványoknál. A Jazzyt és a Klasszik Rádiót is kategóriájában nagyon erős márkának tartom, amely komoly értéket képvisel a hazai médiapiacon. Mindkét rádiót intellektuális zeneiség és tartalmi színvonal jellemzi, ezeket új tulajdonosként is szeretnénk megőrizni, és biztosítani a hallgatók számára a jól megszokott magas minőséget.

– mondta el Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/12/31/jazzy-radio-klasszik-radio-168-ora-kiado-rogan-antal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Állami lesz a debreceni repülőtér

Állami lesz a debreceni repülőtér

A magyar állam már a következő hónapban megszerezheti a debreceni repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport …