2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / 10 millió dollárt hagy Pamela Andersonra a volt férje 12 nap együttélés után

Hirdetés

10 millió dollárt hagy Pamela Andersonra a volt férje 12 nap együttélés után

Peters és Anderson korábban már alkottak egy párt, ám kapcsolatuk végük megszakadt. Néhány évvel korábban azonban újra egymásra találtak, és 2020-ban el is köteleződtek egymás iránt. Habár házasságuk csupán 12 napig tartott, a Csillag születik producere úgy nyilatkozott, hogy mindig szeretni fogja Andersont. 

Ami azt illeti, 10 millió dollárt hagyok rá a végrendeletemben, és ő még csak nem is tud róla”.

Anderson 2020 februárjában beszélt a szakításukról: “Nagyon meghatódtam a sok pozitív visszajelzésen a házasságunkat illetően. Most azonban kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink, hogy átgondolhassuk, mit akarunk az élettől, és ebben jut-e szerep a másiknak. Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat. Ezt az egyetemes igazságot szem előtt tartva közösen úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a házassági bizonyítványunk hivatalossá tételét” – mondta Anderson, utalva arra, hogy az esküvői ceremónia ellenére házasságkötésüket nem jegyeztetik be.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230130-gazdasag-penz-vegrendelet-pamela-anderson-hazassag.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

A bankrészvények újra zuhanni kezdtek a pénteki európai tőzsdei kereskedésben, ugyanis attól rettegnek az emberek, hogy további …