Megérkezett a Shazam! előzetese appeared first on Hessteg.

" />Megérkezett a Shazam! előzetese appeared first on Hessteg.

" />Megérkezett a Shazam! előzetese appeared first on Hessteg.

">Megérkezett a Shazam! előzetese appeared first on Hessteg.

">
2021. október 22., péntekMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Film / Mozi / Megérkezett a Shazam! előzetese

Hirdetés

Megérkezett a Shazam! előzetese

Sokszor elmondtam már, hogy én szeretném szeretni az újhullámos DC filmeket. Tényleg. Nem vagyok Marvel fanatikus, kimondottan örvendetesnek tartom, hogy a DC maradt a sötét tónusú moziknál.

Imádtam Nolan Batman trilógiáját. Ezt csak azért írom le, hogy tudjátok: az ég világon semmilyen előítélet nincs bennem. Egész másképp nevezném ezt: tapasztalatra alapuló elővigyázatosságnak. Én ugyanis hittem abban, hogy az Acélember majd megreformálja a Superman filmeket. Hogy majd amikor összecsap Batmannal, az a képregénytörténelem legnagyobb durranása lesz.

Hogy David Ayer keze alatt Jared Leto felejthetetlen Joker lesz, az Öngyilkos Osztag pedig az egyik legelborultabb mozi, amit évekig emlegetni fogunk. Hogy a Wonder Woman nem csak Gadot miatt lesz emlékezetes.

Mindannyiszor tévedtem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra egyik film sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, közepesnél jobbra egyiket sem értékelném, sőt, volt amelyik hatalmas csalódást okozott.

Hirdetés

Aztán befutott az Aquaman előzetese, amit én még messiáskánt vártam – nem csak Momoa miatt, hanem azért is, mert hiszem/hittem, hogy James Wan képes lesz vérfrissítést hozni a Warnerhez-. Egészen addig, amíg végig nem néztem azt a két és fél percet.

Értem a szándékot. Tényleg.

Évek óta a Marvel hátsóját nézik és leesett nekik, hogy a könnyed szuperhősfilmekkel milliárdokat lehet behúzni. Ha pedig így van, akkor lehet, hogy el kellene engedni a komolykodást és átállni arra, ami a konkurenciának már bevált.

Rendben, de mi van akkor, ha a nép nem kíváncsi egy víz alatti Fekete Párducra? Mi van akkor, ha egy komoly Aquaman filmre vártunk, nem egy túlszínezett, mű benyomást keltő, ezerszer látott történetre? Mert első ránézésre ennek tűnik az Aquaman.

A DC pedig villámgyorsan emelte a tétet. Tudom, hogy már napok óta elérhető ez az előzetes. Nem véletlen nem írtam róla eddig: egyszerűen nehezen találtam a szavakat.

De mielőtt tovább mennénk, nézzétek meg a trailert, a lenyílóban megtaláljátok.

Shazam! – előzetes (katt és lenyílik)

Szóval nehezen tudom eldönteni: ez most egy tisztelgés gyermekkorunk szórakoztató mozijai előtt, vagy a DC legnagyobb bukásának első mozgóképes anyaga.

Vajon kapunk egy filmet 2019 áprilisában, ami képes görbe tükröt tartani saját maga elé (lásd: Deadpool), vagy esetleg tényleg komolyan gondolták EZT? Ezt a ruhát? Zachary Levi-t, aki Chuck-ként tökéletes volt, de már ebben a pár másodpercben is iszonyatosan antipatikus?

Nem tudom. Remélem, hogy az előbbi. Mindenesetre én még mindig hiszek és bízok. Nem csak ebben, az Aquaman-ben is.

Nektek mi a véleményetek a látottak alapján? Sikeres lehet a Shazam! film?

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/megerkezett-shazam-elozetese/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (2018) – kritika

Egyetlen Mamma Mia! rajongó sem mert rá soha gondolni szerintem, hogy valaha viszont fogja látni …