Jön az új Reszkessetek betörők! appeared first on Hessteg.

" />Jön az új Reszkessetek betörők! appeared first on Hessteg.

" />Jön az új Reszkessetek betörők! appeared first on Hessteg.

">Jön az új Reszkessetek betörők! appeared first on Hessteg.

">
2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Film / Mozi / Jön az új Reszkessetek betörők!

Hirdetés

Jön az új Reszkessetek betörők!

Hirtelen bele is borzongtam így az egyik legforróbb nyári nap estéjén a gondolatba: alig pár hónap és újra beköszönt a barátságtalan időjárás, előbb az esős-szeles ősz, majd közvetlen utána már kopogtat is a zimankós tél.

Melynek az egyik legszebb időszaka december vége: a karácsony, a szeretet ünnepe. Mármint a világ legtöbb országában, nálunk inkább a Reszkessetek betörők! ünnepe ez, hisz az még csak egy dolog, hogy állandósultak Kevin kalandjai ilyenkor, de kicsiny országunk olyan szintre jutott, hogy valóságos sztrájkba kezdene a nép, ha véletlen mégsem tűzné műsorra egyik csatorna sem az ikonikus mozit.

Szerencsére erről szó sincs, hisz nincs karácsony Kevin nélkül, köszönjük RTL Klub. Na de nehogy azt higgyétek, hogy gúnyolódok, erről szó sincs.

Noha hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem mosolyogtat meg a fentebb említett folyamat, még mindig zokszó nélkül végignézem (a két első rész közül akármelyiket) ha szembejön velem valamelyik adón.

Hirdetés

Nem csoda, hisz a Home Alone tényleg egy nagyon jól sikerült alkotás, s ennek fényében (no meg ha belegondolunk, hogy immáron egy 28 éves filmről beszélünk) szinte csoda, hogy eddig még senki sem csapott le a franchise-ra és próbált meg belőle kihozni egy friss folytatást, vagy remake-et.

Mert hát legyünk őszinték: manapság már mindenből remake vagy reboot készül. Jóval egyszerűbb módszer ez, mint kitalálni és felépíteni valami teljesen újat a nulláról.

Nos ennek vége, bizony a Reszkessetek betörők is megkapja a maga “folytatását”.

Nem kell azonban annyira megijedni, nem castingolnak egy újabb angyalarcú Kevint, egészen másfajta projektről van szó. A Ryan Reynolds keze munkáját (is) dicsérő alapötlet ugyanis csak a Home Alone vázát veszi kölcsön, átültetve azt egy Stoned Alone történetbe.

Igen, ez egy stoner film lesz, aminek a főszereplője egy húsz éves srác lesz, aki annyira túlpippantja magát, hogy végül lekési a gépet és egyedül marad otthon.

Ilyenkor pedig mit van mit tenni ugye, teker még egyet (vagy kettőt), csak hát jönnek azok a fránya betörők (a pletykák szerint az egyiket épp Reynolds kelti majd életre).

Legyünk őszinték: ez egyáltalán nem hangzik olyan rosszul. Ha a film képes lesz követni a Buliszervíz és a Harold and Kumar vonalat, ráadásul ad némi fricskát a Reszkessetek betörök!-nek is, akkor garantált egy füstös karácsonyi komédia, amiből sosem lehet elég.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a film két év múlva, a Home Alone harmincadik évfordulójára készülhet el.

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/jon-az-uj-reszkessetek-betorok/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (2018) – kritika

Egyetlen Mamma Mia! rajongó sem mert rá soha gondolni szerintem, hogy valaha viszont fogja látni …