2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zuglóban elkezdték levagdosni Tóth Csaba csápjait

Hirdetés

Zuglóban elkezdték levagdosni Tóth Csaba csápjait

A Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. igazgatóját, Baracskai Gábort Tóth Csaba embereként tartották számon, aki egyébként a szocialista Hajdu Flórián alpolgármester sógora.

Baracskait még 2015 januárjában nevezték ki a zuglói vagyonkezelő élére, miután elődjének, ifjabb Feigli Ferencnek gyanús ügyletei miatt forró lett a lába alatt a talaj, és kirúgását megelőzendő lemondott.

A ma elküldött vezető vitatható döntései közé tartozott például, hogy az előválasztáson az általa vezetett cég több tucat munkavállalója Tóth Csaba szocialista jelölt számára végzett aktivistamunkát.

Hirdetés

Az Instagramon még most is látható az a fotó, amelyen a „politikai mocsártól megcsömörlött” Tóth Csaba épp együtt kávézik Baracskai Gábor sógorával, Hajdu Flórián gazdálkodásért felelős alpolgármesterrel és Kovács-Csincsák Lászlóval, aki a zuglói parkolás önkormányzati irányítója. 

A cégvezető elmozdítását megszavazó egyik képviselő az Indexnek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/05/zugloban-elkezdtek-levagdosni-toth-csaba-csapjait/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy mágus már januárban megjósolta Berki Krisztián halálát

Januárban a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián …