2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zöldterület váltja a betont a Margit körúton

Hirdetés

Zöldterület váltja a betont a Margit körúton

Az elavult közműszabályok és térképek miatt rendkívül nehéz megfelelő helyet találni az ültetendő fáknak, viszont eljött az ideje, hogy szemléletváltással, a már máshol bevált módszerek alkalmazásával bizonyítsuk, van lehetőség a közművek megóvására és a fák életterének biztosítására egyidejűleg. Így ahova csak lehet fákat és növényeket ültetünk – írta Facebook-oldalán a kerület polgármestere.

A zöldsáv rehabilitációja mellett egységes térkőburkolat-cserén is átesik az útszakasz annak érdekében, hogy a későbbiekben könnyebben, valamint kisebb zaj- és porterhelés mellett lehessen javítani az esetleges hibákat.

A Margit körút zöldítését a Fővárosi Önkormányzattal együttműködve, a BKM Budapesti Közművek Nzrt. FŐKERT Kertészeti Divíziója által készített környezetrendezési tervek alapján a II. kerületi Önkormányzat valósítja meg.

Hirdetés

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forsigergely2kerulet%2Fposts%2Fpfbid0kfMbtPWvD8WzWPhSagHjUiNmENNiJsxh3VVKd4ikCz3kxgDWvxwxAKDmy9A7QfNAl&show_text=true&width=500" width="500" height="787" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/04/margit-korut-zoldites-orsi-gergely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két héttel azután, hogy kirabolta és brutálisan megverte, meghalt az idős piliscsabai férfi

A rabló fényes nappal ment el az idős ember piliscsabai, aki mivel ismerte, minden gyanakvás …