2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zalai horror: féltékenységből nyakörvvel kínozta barátnőjét

Zalai horror: féltékenységből nyakörvvel kínozta barátnőjét

A Zalaegerszegi Járásbíróság harminc napra elrendelte egy 35 éves férfi letartóztatását, fiatalkorú személy sérelmére sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntettének gyanúja miatt, mivel felmerül a szökés és bűnismétlés veszélye, sőt a bizonyítás tudatos megnehezítése a sértett és a tanúk befolyásolásával.

A Zalai Hírlap beszámolója szerint a nagykanizsai férfi áprilisban ismerkedett meg a lánnyal, aki összeköltözött vele az albérletébe. Amikor a lány októberben a barátnőjével a korábban megbeszéltek szerint találkozott, a férfi autóval utánuk eredt, és kocsijukat megállásra kényszerítette. A lányt a hajánál fogva rángatta ki a kocsiból, a lakására hurcolta, majd ott addig bántalmazta, amíg a lány „bevallotta”, hogy hűtlen volt hozzá. A kínzás azonban tovább folytatódott, a lányt kutyanyakörvvel fojtogatta másnap is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/10/feltekenysegbol_nyakorvvel_sanyargatta_baratnojet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fütyüljön rá, ha jön a medve

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/19/mi_a_teendo_ha_medvevel_talalkozunk/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …