2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zajlik az aratás, figyelmet kér az autósoktól az agrárminiszter

Hirdetés

Zajlik az aratás, figyelmet kér az autósoktól az agrárminiszter

A nyári betakarítási munkálatok miatt az autósok gyakran találkozhatnak mezőgazdasági munkagépekkel, ami nagyobb figyelmet igényel a közlekedésben résztvevőktől – mondta Nagy István.

„A balesetek elkerülése és a biztonságos közlekedés érdekében tanúsítsunk fokozott türelmet a kombájnokkal, valamint a traktorokkal, szállítójárművekkel szemben, és ezeket észlelve óvatosabban közlekedjünk” – fogalmazott a miniszter, majd kihangsúlyozta, hogy az alacsony sebességgel haladó mezőgazdasági gépek mögött feltorlódhat a forgalom, de a nagyobb sebességgel haladó járművek vezetői csak akkor kezdjenek előzésbe, ha a manőver biztonságosan kivitelezhető és a befejezéséhez szükséges útszakasz jól belátható.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/26/aratas-forgalom-mezogazdasagi-munkagepek-figyelem/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átlátszó: A kerületi Fidesz-irodák gyűjthették a nyilatkozatokat Vitézy Dávid fellebbezéséhez

Talán senki sem gondolta volna, hogy 2024-ben Budapest történetének leghosszabb főpolgármester-választási kálváriájára kerül sor, és …