2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zacher Gábor szerint további korlátozásokra van szükség

Hirdetés

Zacher Gábor szerint további korlátozásokra van szükség

Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályának főorvosa úgy látja, hogy már most be kellene vezetnie a kormánynak további korlátozásokat, például a zárt térben a kötelező maszkhasználatot, illetve az oltatlanokra vonatkozó további korlátozásokat, amelyeket a rendőrség ellenőrizhetne.

Az orvos radikálisabb beavatkozásokat tart szükségesnek annál, mint amit most a kormány kihirdetett a járvány megfékezésére. A kötelező oltással kapcsolatos kormánydöntésről azt mondta: olyan ez, mint Poncius Pilátus, aki mosta kezeit, a felelősség áthárul a munkaadókra.

A Koronavírus.gov.hu oldalon a hírek 75 százaléka politikai hirdetés – mondta el Zacher Gábor Fiala János műsorában. Osztotta Orbán Viktor miniszterelnök nézeteit arról, hogy leginkább az oltás védi meg az embereket a vírustól, ugyanakkor felhívta a figyelmet: a kormányzati kommunikáció is tehet arról, hogy az emberek elvesztették a bizalmukat a hiteles tájékoztatásban. Idézte a kormányfőt, aki egy nyilatkozatában azt állította: aki megbetegszik, azt meggyógyítjuk.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/09/zacher-gabor-koronavirus-oltas-vakcina-korlatozasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …