2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Wass Albert lányának adja ki magát egy nő

Hirdetés

Wass Albert lányának adja ki magát egy nő

Wass Albertnek, a sokáig politikai okokból mellőzött, ma egyik legnépszerűbb erdélyi magyar írónak és költőnek hat fia született, egyikük 3 éves korában meghalt. Az írónak 1945 februárjában családjával együtt el kellett hagynia Magyarországot, és soha többé nem tért vissza.

Egy magyar nő, Eszter most azzal állt elő, hogy ő Wass Albert eltitkolt lánya, akit támogatott és többször meg is látogatott a nagy író. Mint mondja, ő csak „testvéri szeretetre” vágyik, de Wass Albert fiának a felesége, Sophia Wass de Czege úgy tudja, belépődíjat szednek az asszony előadásaiért, aki képtelen hazugságokat állít a családról –  írta a Bors cikke alapján a Metropol. 

Férje, Wass Miklós próbálja humorral elvenni az ügy élét: “Ha jól főz és szép háza van, akár lehet is a húgom!” – mondta.

Hozzáteszi: az 1945 utáni években nagyon szerényen éltek Németországban, édesapja kétkezi munkával próbálta fenntartani családját, és sehová nem utazott. Elképzelhetetlen mindaz, amit Eszter állít, éppen ezért fölöslegesnek tart bármiféle DNS-vizsgálatot. Egyébként is egy apasági vizsgálatnak megvan a maga nemzetközi jogi menete, és azt annak kell kezdeményeznie, aki állít valamit. Amíg azonban nincs semmi bizonyíték erre, nem adhatja ki magát Wass Albert leszármazottjának.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220915-wass-albert-lanyanak-adja-ki-magat-egy-asszony.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Győzött a Fidesz Hunyán

A választáson a Fidesz-KDNP jelöltje Kiszely Imre nyert, a szavazatok 49,39%-nak megszerzésével. Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20221002-gyozott-a-fidesz-hunyan.html *Tisztelt Olvasó! …