2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / VV Fanni-ügy: az anyja megkapta az elrejtett millióit, amit nem talált meg a gyilkosa a lakásban

Hirdetés

VV Fanni-ügy: az anyja megkapta az elrejtett millióit, amit nem talált meg a gyilkosa a lakásban

A gyilkosság miatt indított eljárás végén a bíróság úgy döntött, hogy a pénz VV Fanni szüleit illeti meg, amit már meg is kaptak. A szülők azonban nem örülnek felhőtlenül a pénznek, a lányukat szeretnék visszakapni.

“Hosszabb várakozás után a múlt hét pénteken a gyászoló szülők megkapták a pénz egy részét. Pontosabban azt, ami forintban volt. A svájci frankot akkor utalják majd át nekik, ha nyitnak egy ehhez szükséges számlát. Hiába van szó több millió forintról, Katalin és a férje egyetlen pillanatig sem örültek, hiszen mindenüket odaadnák, ha lányukat még egyszer magukhoz ölelhetnék” – mondta a Blikknek dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője. Emellett a család megkapta Fanni autóját is, de nem tudják használni, mert a forgalmi abban a retikülben volt, amit B. László eltüntetett.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231031-megkaptak-a-szulok-vv-fanni-millioit.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …