2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vonattal karambolozott egy személyautó, meghalt egy nő és gyermeke

Hirdetés

Vonattal karambolozott egy személyautó, meghalt egy nő és gyermeke

Csütörtök délután a Pécsről 14.48-kor Dombóvárra induló személyvonat (8053) személyautóval ütközött Sásdon, a Temető utcai vasúti átjárónál. A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Az ütközés következtében a vonat első kocsija egyik tengelyével kisiklott. A vonaton senki sem sérült meg. Az autót vezető nő és egy gyermek a helyszínen meghalt.

A baleset miatt Sásd és Godisa vasútállomás között várhatóan késő estig nem járnak a vonatok – közölte a Mávinform. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan éjszakáig – Dombóvár és Godisa között szünetel a vonatforgalom, pótlóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon egy-másfél órával hosszabb eljutási időre kell számítani. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/17/vonat-karambol-baleset-utkozes-halalos-aldozat-sasd/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Nincs többé ingyen túlórázás a közoktatásban

Olyan jogerős döntés született, amelynek köszönhetően megszűnhet a túlórákkal való visszaélések nagyobb része a közoktatásban. A …