2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vonatra várakozva kapott el kifosztókat egy rendőr

Vonatra várakozva kapott el kifosztókat egy rendőr

Az elmúlt hetek a szabadnapos és a szolgálaton kívüli rendőrök sikereiről szólnak. Ismét egy ilyen esetről adott hírt a police.hu. A rendőrségi portál beszámolójából kiderül, hogy a Készenléti Rendőrség járőrvezetője, Szűcs Zsolt őrmester volt az, akinek 2020. szeptember 8-án a szabadidejében a Keleti pályaudvaron szolgálatba kellett helyezni magát.

A vonatra való várakozás közben vette észre, hogy egy férfi és egy nő egy az állomáson alvó férfiban a potenciális áldozatot fedezte fel magának. A páros oda is ment hozzá, elvette tőle a mobiltelefonját. Az őrmester azonnal a kifosztók után ment, és elfogta a tolvajokat. Ezután értesítette józsefvárosi kollégáit, akik átvették tőle a kifosztó párost. A kirabolt személy visszakapta a mobilját, és elmondta, olyan mélyen aludt, hogy semmit sem érzékelt a lopásból. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/11/vonatra_varakozva_kapott_el_kifosztokat_egy_rendor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …