2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Völner állítólag minisztériumi kijáróember is volt

Hirdetés

Völner állítólag minisztériumi kijáróember is volt

Miután a mentelmi bizottság javaslatára az Országgyűlés felfüggesztette kedden a korrupciógyanúba került fideszes Völner Pál mentelmi jogát, a lemondott államtitkár azonnal felkereste két ügyvédjével a Központi Nyomozó Főügyészséget, írta a Népszava.

A lap arról is beszámol, hogy az ügyészség szerint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar előzetes letartóztatásban lévő elnöke Schadl György jelentős, több tíz-, sőt olykor több százmillió forintos összegeket kért egyes végrehajtóktól kinevezésükért cserébe. Állítólag ebből a pénzből adott az utóbbi években csaknem 80 millió forintot Völner Pálnak, hogy az Igazságügyi Minisztérium államtitkáraként intézzen el számára ügyeket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/15/volner-pal-allamtitkar-ugyeszsegi-iratok-korrupciogyanu/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

A pedagógusok figyelmeztető sztrájkjával kapcsolatban úgy fogalmaztak, kiállnak azok mellett, akiket jogsérelem ér. A közoktatásban dolgozók …