2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vizet engedett a katasztrófavédelem a kölyökre, így szedték ki a csőből

Hirdetés

Vizet engedett a katasztrófavédelem a kölyökre, így szedték ki a csőből

Alig tíz centiméter átmérőjű kifolyócsőbe szorult be egy hathetes kiskutya kedden délután Gyöngyössolymoson. A gazdája nem tudta kiszedni, ezért kétségbeesetten kérte a katasztrófavédelem segítségét.

A kiérkező gyöngyösi hivatásos tűzoltók egyike a ház melletti csatornán át lemászott az aknába, ahol megkereste a kifolyócső csatlakozását, társai pedig tömlővel óvatosan, a nyomást időnként fokozva vizet engedtek a csőbe, hogy az lejjebb sodorja a kis állatot. Közel egy óra után a víz már olyan közelre vitte a kölyköt a szűk csőben, hogy a végén várakozó tűzoltótól csupán karnyújtásnyira került, így ki tudta húzni szorult helyzetéből.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/03/tuzolto-allat-mentes-kutya-lo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …