2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vízbe fojtotta a gyerekét egy komlói anya

Hirdetés

Vízbe fojtotta a gyerekét egy komlói anya

A fiatal márciusában szülte meg a kisfiát, akit a férjével együtt a közös otthonukban neveltek. A közelben lakó szülei is rendszeresen segítettek nekik. A csecsemő fejlődését a gyerekorvos és a védőnő és megfelelőnek találta.

Hetekkel a szülés után a nőben az a meggyőződés alakult ki, hogy a kisfiú nem fejlődik rendesen, ő pedig nem jó anya és nem tudja megadni a csecsemőnek azt, amire szüksége van. A rokonai kérésére elment pszichiáterhez, ahol megállapították, hogy szülés utáni depressziója van. Az orvos gyógyszeres kezelést javasolt számára, amit a nő el is fogadott, szedte a gyógyszert.

A nő szülei kora este mentek át hozzá, akkor találták meg a fürdőszobában maga elé meredő nőt és a már halott csecsemőt. A nagyszülők hívták a mentőket. Elkezdték újraéleszteni a kisfiút, de már nem sikerült megmenteni az életét. A kisfiú a korának megfelelően érett és fejlett volt. Az ügyészség emberölés miatt emelt vádat a komlói nő ellen.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221124-egy-komloi-no-megolte-a-kisfiat.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a posták zárva lesznek, az ünnepek alatt …