2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Víz és fűtés nélkül maradhat a Noé Állatotthon egyik menhelye, sürgős segítséget kérnek

Hirdetés

Víz és fűtés nélkül maradhat a Noé Állatotthon egyik menhelye, sürgős segítséget kérnek

A közösségi oldalukon kér sürgős segítséget a Noé Állatotthon Alapítvány. A Facebook-bejegyzésükben azt írják, életek múlnak azon, hogy új áramszolgáltatót találjanak, mivel 2023. január 26-ától áram nélkül, pontosabban víz – mivel elektromos szivattyúval működik a kút –, világítás és fűtés nélkül maradhat a Szergényi rehabilitációs menhely száz állata.

Mint írják, korábbi áramszolgáltatójuk az energiapiacon kialakult helyzet miatt 2022 októberében felmondta az áramszolgáltatási szerződésüket. Az alapítvány azonnal másik szolgáltató után kezdett kutatni, de nem sok sikerrel. Több mint 10 szolgáltatót kerestek meg, de volt, aki elutasította őket, míg a többi esetben semmilyen választ nem kaptak. Hozzátették, hogy egyetlen lehetőségük az MVM, a környék áramszolgáltatója maradt, azonban őket szinte lehetetlen elérni.

Az alapítvány beszámolója szerint már 2022 októberében visszaküldték az adatbekérő formanyomtatványt, azóta az ügyben nem történt előrelépés.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/19/noe-allatotthon-mvm-aramszolgaltato-futes-aram/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rajzszakkör a Hősök terén: 16 ezer hiányjel szimbolizálja, hogy mekkora a baj az oktatásban

Rajzszakkör a Hősök terén: 16 ezer hiányjel szimbolizálja, hogy mekkora a baj az oktatásban

„16 140. Ez csak egy szám. Ennyi pedagógus hiányzik az oktatási rendszerből. De minden szám …