2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid tiszta vizet öntött a pohárba: nem támogatta az orosz metrókocsik felújítását

Hirdetés

Vitézy Dávid tiszta vizet öntött a pohárba: nem támogatta az orosz metrókocsik felújítását

Vitézy Dávid a BKK korábbi vezérigazgatója az InfoRádiónak adott interjújában elmondta, hogy az orosz féllel a szerződést az a BKV vezérigazgató írta alá, aki azóta is a helyén van, sőt, nemrég fizetésemelést is kapott.

Az interjúban a jelölt többek között azt is elmondta, hogy

  • amikor felhívta az ügyre a figyelmet, egyszerre támadt rá Tarlós István volt és Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester, akik mindketten az orosz metróprojektet védték.
  • Cáfolta azokat híreket, hogy ő is megszavazta volna a metrófelújítást. Elmondása szerint a BKK vezérigazgatójaként mindenhol azt mondta, hogy az új metrókocsik beszerzését tartja helyesnek, és a kormány döntését követően pedig a nyílt közbeszerzést és a klimatizálást támogatta.
  • Szerinte figyelemelterelés zajlik az ügyben, és inkább arra a kérdésre kéne keresni a választ, hogy miért nincs még mindig klíma a 3-as metróban és miért maradt el ennek az ügynek a teljes körű kivizsgálása.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/25/vitezy-david-fopolgarmester-jelolt-bkk-orosz-metrokocsi/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentősökre támadtak a betegek, az OMSZ közleményt adott ki

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a Facebookon számolt be arról hétfőn, hogy az elmúlt két hónapban több …