2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid: Az éjszakai élettel célzottan is foglalkozni kell

Hirdetés

Vitézy Dávid: Az éjszakai élettel célzottan is foglalkozni kell

Vitézy Dávid szerdán kerületjárásra indult Budapesten. Éjfél körül Erzsébetvárosból, a bulinegyedből jelentkezett be Lajos Bélával és Barna Judittal.

Elmondta, hogy büszke arra, hogy amikor a BKK vezérigazgatója volt, akkor sikerült a Madách teret gyalogossá tenni a Madách-ház és a Károly körút között, és jó lett volna, ha ezt erre tovább tudják folytatni, de az elmúlt 10 évben szerinte nem sok minden történt a hetedik kerületben.

Hozzátette: lenne tere annak, hogy több sétálóutca legyen itt, és a Sétáló Budapestnek legalább ez a része megvalósuljon, hiszen óriási turista- és gyalogosforgalom van ebben a kerületben, de taxik foglalják el az utakat, melyek helyén kiülős teraszok is lehetnének.

Hirdetés

Lajos Béla elmondta, hogy Erzsébetváros egy elfelejtett sziget Budapest közepén, és itt a sétálóutcák kialakítása prioritás kellene hogy legyen. Hozzátette még, hogy szerinte a vezetés nem foglalkozik az itt lakókkal.

Barna Judit megjegyezte, hogy semmilyen stratégia nincs jelenleg a bulinegyed ügyében, és ez szerinte nem csak a hetedik kerület problémája, fővárosi szinten kellene kezelni a kérdést.

Vitézy Dávid hangsúlyozta még, hogy össze kell egyeztetni a hetedik kerületi lakók […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/23/vitezy-david-budapest-fopolgarmester-valasztas-keruletjaras-erzsebetvaros-vii-kerulet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több az egyedülálló apa Magyarországon

Jelentősen emelkedett az egyedülálló apák száma itthon, egy felmérés szerint már 64 ezer férfi neveli …