2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vita a Parlamentben, majd tüntetés előtte

Hirdetés

Vita a Parlamentben, majd tüntetés előtte

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője azt rótta fel a kormánypártoknak napirend előtt a parlamentben, hogy nemrégiben arra tettek ígéretet, az ő felszólalásánál mindig ki fognak vonulni az ülésteremből. Az ellenzéki politikus kiemelte: a parlament egy munkahely, a kormánypárti politikusok pedig milliós fizetésért dolgoznak „vagy éppen lógnak”. Részletek itt!

Több pontban is módosítanák a pedofiltörvényt a kormánypártok, amiről kedden dönthet a parlament. Civil szervezetek szerint a szólásszabadságot csorbítanák és erősítenék az előítéleteket, így hétfőre demonstrációt szerveztek. A demonstráciról percről percre tudósítottunk az Indexen. Részletek itt!

Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András a miniszterelnök-jelöltként induló budapesti főpolgármesternek, Karácsony Gergelynek üzent. Nem ő az egyetlen, aki önkormányzati ugródeszkára lépett, és az országos politikában vállalna szerepet. Körülnéztünk idehaza, hogy miként változott a 2014-es önkormányzati választások óta a városvezetői attitűd. Részletek itt!

Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, Sinopharm – ezeket a koronavírus elleni vakcinákat kaptuk két dózisban, legalább 14 napja, vagyis elvileg kialakult a maximális védettségünk. Hogy megnézzük, valóban így van-e, az Index munkatársai antitestmérésre mentek. Tanulságos eredmény született, kiderült például, melyik vakcina után termelődött nálunk a legtöbb, illetve a legkevesebb antitest.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/14/napi-hirosszefoglalo-parlament-vita-tuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Ez a vasárnap viharral kezdődött, és úgy tűnik, viharral is ér véget, a szombat éjjeli …