2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Visszavonult válogatott focistának adta ki magát egy csaló

Hirdetés

Visszavonult válogatott focistának adta ki magát egy csaló

Több százezer forintot csalhatott ki másoktól egy férfi, aki egy egykori válogatott labdarugónak adta ki magát – közölte a rendőrség. Az 50 éves férfi, O. Attila a gyanú szerint 2020. június 11. és 2021. április 14. közt összesen kilenc embert vert át.

A férfi az utcán szólított le járókelőket, és – hogy bizalmukat elnyerje –, egy már visszavonult magyar válogatott labdarúgónak adta ki magát.

Hirdetés

A bemutatkozás után pedig pénzt kért tőlük, arra hivatkozva, hogy lerobbant az autója és nincs pénze az autómentő kifizetésére. Szorult helyzetét azzal is magyarázta, hogy gyermekéért el kell mennie a kórházba,  közben pedig fogadkozott, hogy a kölcsönt még aznap visszaadja.

Ehhez megadta telefonszámát is, sőt aki bizalmatlan volt, annak megmutatta a focista Facebook profilját is, akihez valóban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/30/valogatott-focistanak-adta-ki-magat-a-csalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hiller István: Az ellenálló romák tette legyen örök emlék

Hiller István: Az ellenálló romák tette legyen örök emlék

Hiller István is megemlékezett a Roma Bátorság és Ifjúság Napjáról. Az Országgyűlés alelnöke az Indexnek …