2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Visszavonta Zugló polgármestere a Hadházy Ákost feljelentő beadványát

Hirdetés

Visszavonta Zugló polgármestere a Hadházy Ákost feljelentő beadványát

A XIV. kerületi önkormányzat „stikában, a nyilvánosságot kerülve” hirdette meg eladásra az Egressy út 102-104., 106., valamint az Angol utca 28. címen található ingatlanokat. Így hangzott Hadházy Ákos saját Facebook oldalára kiírt (de azóta már törölt) állítása, mely kiverte a biztosítékot Horváth Csabánál. Zugló polgármestere az előválasztási kampány hevében először bocsánatkérésre szólította fel az összefogás képviselőjelöltjét, majd miután ez nem történt meg, fel is jelentette.

Nem sokkal később bizonyítást nyert, hogy a hivatkozott értékesítési pályázatok transzparensen és  szabályosan lettek meghirdetve.

Hirdetés

Az ügy végére most került pont, Horváth Csaba bejelentette, visszavonja a feljelentést. Közleményében a XIV. kerület polgármestere úgy fogalmaz, Hadházy már az előválasztás után megkereste, és tisztázta, hogy sajnálatosan félreérthetően fogalmazott.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/22/visszavonta-zuglo-polgarmestere-a-hadhazy-akost-feljelento-beadvanyat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …