2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Visszalépett a Fidesz jelöltje Tiszabőn, Mága Zoltán testvére egyedül indul

Hirdetés

Visszalépett a Fidesz jelöltje Tiszabőn, Mága Zoltán testvére egyedül indul

A 24.hu értesülése szerint nem lesz fideszes polgármesterjelölt a június 9-ei önkormányzati választáson Tiszabőn. A kormánypárt Bíró Zoltán alpolgármestert indította volna a választáson, de a politikus szerdán visszalépett az indulástól, ami a Nemzeti Választási Iroda honlapján is megjelent. A hírportál megpróbált kapcsolatba lépni az alpolgármesterrel, de sikertelenül.

A fideszes jelölt visszalépésére azután került sor, hogy kiderült, hogyan próbálta megakadályozni a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei település fideszes vezetése, hogy az önkormányzati választásra nyilvántartásba vegyék Novák Csaba független polgármesterjelöltet, Mága Zoltán hegedűművész testvérét.

Mint 24. hu korábban írta, Novák Csaba nyilvántartásba vételét a helyi választási bizottság annak ellenére utasította el, hogy leadta az induláshoz szükséges negyven érvényes ajánlást.

Hirdetés

A VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ARRA HIVATKOZOTT, HOGY EGY NÉVTELEN LEVÉL ÉRKEZETT A TESTÜLETHEZ, MELYHEZ TÖBB ORVOSI IGAZOLÁST IS MELLÉKELTEK; A BIZOTTSÁG A LEVÉLBEN LEÍRT „SÚLYOS ÁLLÍTÁSOKRA” TEKINTETTEL ELUTASÍTOTTA A POLGÁRMESTERJELÖLT NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELÉT.

Novák orvosi iratait egy névtelen bejelentő küldte el a választási bizottságnak. Ezt követően Tiszabő fideszes polgármestere is Novák mentális állapotára hivatkozva […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/22/tiszabo-fidesz-biro-zoltan-fuggetlen-jelolt-novak-csaba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …