2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Viharos szél hoz felmelegedést

Hirdetés

Viharos szél hoz felmelegedést

Egyre többfelé kisüt a nap, a hőmérséklet néhol akár a 27 Celsius-fokot is elérheti. A szél azonban nem csillapodik, nyugaton viharos széllökésekre is számíthatunk – írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Kedd: Nyugat felől tovább csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen lesz napos az idő. Már csak keleten fordul elő elszórtan zápor, esetleg zivatar. Nyugaton viharossá fokozódik az északnyugati szél, máshol inkább csak élénk, erős légmozgás valószínű. 23 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda: Ragyogó napsütésre számíthatunk, melyet a megnövekvő gomolyfelhők zavarnak. Esetleg északnyugaton fordul elő zápor, zivatar. Élénk marad az északnyugati szél. 24 fok körüli maximumok lehetnek.

Fotó: Csudai Sándor – Origo

Csütörtök: Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre van kilátás. Csak néhol alakul ki egy-egy zápor, zivatar. Gyengül a szél, és tovább erősödik a nappali felmelegedés. 25-26°C körüli értékeket mérhetünk.

Hirdetés

Péntek és a hétvége: Napos, gomolyfelhős idő valószínű, miközben tovább melegszik a levegő: 30 fok körüli kánikula köszönthet be.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200623-viharos-lesz-a-szel-kedden.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétvégén berobban a nyár, 33 fok is lesz

Hétvégén berobban a nyár, 33 fok is lesz

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Vasárnapig …