2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vihar a vétó miatt, szökevény hercegné, van rosszabb a táliboknál

Hirdetés

Vihar a vétó miatt, szökevény hercegné, van rosszabb a táliboknál

Karácsony Gergely a közösségi oldalán jelentette be, hogy felkéri a fővárosi közgyűlést, vonja vissza hozzájárulását a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez. Ezt azzal indokolta, hogy a kormány megszegte azt a megállapodást, amelyben a Diákváros megépítése volt a feltétele a sportrendezvény támogatásának. Részletek itt!

A nagy vihart kavart bejelentést a miniszterelnökség komolytalan figyelemelterelésnek minősítette, a Demokratikus Koalíció magának követelte az elsőséget, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó pedig óriási veszteségről beszélt. Az Index közben megmutatta, hogy áll most a Nemzeti Atlétikai Stadion építése.

Éjjel az utolsó magyar katonák is hazatértek Afganisztánból, és ezzel lezárult a tálib hatalomátvételt követő mentőakció. Pár órával ezután robbanások rázták meg a kabuli repülőteret, a merényletnek több mint tíz halálos áldozata volt.

A várható támadásra több ország titkosszolgálata is figyelmeztetett, a háttérben pedig azt a terrorcsoportot sejtik, amelytől még a tálibok is tartanak. Az ISIS-K nevű szervezetet ebben a cikkünkben mutattuk be.

Hirdetés

A városvezetőket bemutató sorozatunkban Győr kardiológus polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással beszélgettünk, aki kötelezővé tette volna a vakcinákat, szigetet épít a Dunára és megmenti a papagájokat. <a href="//index.hu/belfold/2021/08/26/dezsi-csaba-andras-gyor-polgarmester-valasztasok-ellenzek-fidesz/" id="hyperlink_16218558d672bf17546191365a47bf62" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/26/napi-hirosszefoglalo-karacsony-gergely-veto-atletikai-vb-afganisztan-schobert-norbert-dobozos-kola-monaco/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …