2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Videó: tíz percig tartott leparkolnia egy sofőrnek Budapesten

Hirdetés

Videó: tíz percig tartott leparkolnia egy sofőrnek Budapesten

Ezúttal nem büntetőfékezést, kocsiból kidobott PET-palackot, életveszélyes gyorshajtót, netán leszorítást sikerült videóra vennie valakinek Budapesten. Néha éppen a lassúság az, ami balesetet okozhat. Ezúttal egy ilyen videót osztottak meg a bpiautosok.hu portállal.

Húsvéthétfőre egy nem hivatalos Guinness-rekord jutott, feltéve, ha létezik a világ leglassúbb parkolása kategória – ha mégsem, akkor érdemes lenne felvetni, és máris nevezni tudna a Peugeot vezetője. 

Máskor azt írnánk, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas felvételt láthatnak, míg itt inkább nehéz kivárni, hogy mi is lesz a vége; közben akár kényelmesem elfogyasztható a teánk vagy a kávénk is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/05/budapest-parkolas-peugeot-fiat-sofor-autos-rekord-lassu-tiz-perc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

A kiberbűnözők a vakcinákat sem kímélik

Az ESET szerint a kiberbűnözők megpróbálják kihasználni a nemzetek oltási programjait: elképesztő ajánlatokkal bombázzák a …