2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vesztegetés miatt vádat emeltek egy kutyatenyésztő párral szemben

Hirdetés

Vesztegetés miatt vádat emeltek egy kutyatenyésztő párral szemben

Vádat emeltek azzal a két személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával „ügyeskedtek”, mert így hulladékszállításért hivatalosan kevesebbet kellett fizetniük. Az ügynek további két vádlottja is van.

Egy kutyatenyésztéssel foglalkozó házaspár szerződésben állt egy állati melléktermék elszállításával és kezelésével foglalkozó vállalattal. A nő és a férfi arra utasította a telephelyükön dolgozó alkalmazottat, hogy a vállalat teherautó-sofőrjének adjanak kenőpénzt azért, hogy az elszállítandó dolgok tényleges súlyánál lényegesen kevesebbet írjon az átvételi jegyre, így a cégnek kevesebbet kelljen fizetnie a szolgáltatásért. A hulladékszállító a pénzt elfogadta, és a kérésnek eleget téve a ténylegestől eltérően csak 500 kilogramm hulladékot tüntetett fel az okmányokon.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/23/nogras-megye-ugyeszseg-kutyatenyesztok-veszteges-csalas-lefizette/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek bele – brutálisan megrongálták a 70 éves demecseri platánt

Barbárság Demecseren. Hét évtizede áll a Szabolcs megyei településen egy platánfa, amit a minap vandálok …