2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Veszélyes aligátorteknős napozott egy parádi vendégház udvarán

Hirdetés

Veszélyes aligátorteknős napozott egy parádi vendégház udvarán

Veszélyes aligátorteknőst találtak Parádon egy nyaraló kertjében. Az idei nyár hosszú hétvégéje majdnem tragédiába fulladt egy kikapcsolódni vágyó család számára, ugyanis a vendégház udvarán egy aligátorteknős is napozott, amit ugyan távolról először focilabdának néztek, de közelebb érve már nem volt kedvük „focizni” vele – írja a Metropol.

 A lakók megdöbbenve tapasztalták, hogy egy harapós teknőssel osztoszkodnak az addig nyugodtnak tűnő udvaron.

A Metropol Magyarország Both Zoltán vadállatbefogótól megtudta, hogy azonnal őt értesítették az ügyben, ő pedig el is utazott a Heves megyei Parádra. A szakember több éves tapasztalattal rendelkezik az aligátorteknősök befogásában.

Az utóbbi években  ez volt a tizennyolcadik emberi életre is veszélyes aligátorteknős, amelyet Magyarország vizeiből sikerült befognia és állatkerteknek leadnia, ahol ezek a ragadozók biztonságban élhetnek tovább.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/23/aligatorteknos-both-zoltan-parad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Baksa-Soós János

Hosszú betegség után, öt nappal hetvenharmadik születésnapja után meghalt Baksa-Soós János, választott nevén Január Herceg …