2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Veszekedő járókelőket fegyelmezett meg egy vascsőszerű tárggyal a villamosvezető

Hirdetés

Veszekedő járókelőket fegyelmezett meg egy vascsőszerű tárggyal a villamosvezető

Egy olvasó küldött el egy videófelvételt a bpiautosok.hu oldalnak, amelyet mobiltelefonjával rögzített a fővárosban, a Hungária körúton. Az eset előzménye az volt, hogy magukról megfeledkező járókelők az egyik kereszteződés közepén hevesen dulakodni kezdtek egymással, amikor megérkezett az 1-es villamos.

A csetepaté nem tetszett a villamos vezetőjének, aki megállította a szerelvényt, és úgy döntött, hogy helyreteszi a verekedőket.

A felvételen az látható, hogy a villamosvezető egy vascsőszerű tárggyal kiszáll a vezetőfülkéből, majd odasétál a veszekedőkhöz. Alaposan leteremtette a dulakodókat, és felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a helyszínről.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/21/veszekedes-vascso-dulakodas-fovaros-hungaria-korut-villamos-keresztezodes-villamosvezeto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

A tájékoztatás szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy embert Pilis és …