2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Versenyképes magyar felsőoktatás, a valaha volt legsikeresebb Educatio kiállítást rendezték a hétvégén a Hungexpon

Hirdetés

Versenyképes magyar felsőoktatás, a valaha volt legsikeresebb Educatio kiállítást rendezték a hétvégén a Hungexpon

Csák János a csütörtökön kezdődött és szombaton zárult Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás első napján tartott ünnepi fogadáson a Magyar Nemzeti Múzeumban beszélt gazdasági és oktatási kérdésekről. Az, ami most történik az Erasmus+ programokkal, annak semmi köze Magyarország és a magyar felsőoktatás teljesítményéhez – emelte ki a miniszter.

Köszöntő beszédében kiemelte:

A csütörtöktől szombatig tartott Hungexpón megrendezett oktatási seregszemlén magyar egyetemek, főiskolák mellett nyelviskolák, tankönyvkiadók is bemutatkoztak, de a látogatók találkozhattak azokkal az ipari, gazdasági szereplőkkel is, amelyek együttműködnek a felsőoktatási intézményekkel.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230115-educatio-kiallitas-hungexpo-felsooktatas.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rajzszakkör a Hősök terén: 16 ezer hiányjel szimbolizálja, hogy mekkora a baj az oktatásban

Rajzszakkör a Hősök terén: 16 ezer hiányjel szimbolizálja, hogy mekkora a baj az oktatásban

„16 140. Ez csak egy szám. Ennyi pedagógus hiányzik az oktatási rendszerből. De minden szám …