2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vérfürdőt rendezett a családjában egy szatmári faluban élő gyilkos férfi

Hirdetés

Vérfürdőt rendezett a családjában egy szatmári faluban élő gyilkos férfi

A 34 éves férfi élettársával és kislányukkal egy szatmári faluban élt. Az élettársi kapcsolat megromlott, ezért a fiatal nő új kapcsolatot keresett. Emiatt a férfi féltékeny volt, rendszeresen zaklatta, és bántotta is a nőt.

Tavaly tavasszal, május végén a férfi hajnalban ért haza. Az ajtót kinyitó nőt kézzel megütötte,

A kamaszlány az ablakon keresztül kimenekült a házból. Ekkor érkezett a helyszínre a nő édesapja, aki látta, hogy a férfi az élettelen testet döfködi és hasba szúrja magát. Aztán még csapkodott a késsel a férfi, amivel a homlokán két vérző sérülést okozott. A nő apjának is sikerült elmenekülnie a férfi elől, miközben rokonai betörték a bejárati ajtót egy csákánnyal. Ekkor már a rendőrök is megérkeztek és őrizetbe vették a férfit. Kihallgatásán a támadó azt mondta, a tapétavágóval csak védekezett és teljes önkívületi állapotba került, nem volt tudatában annak, mit tesz. A tárgyaláson meghallgatott elmeorvos szakértők viszont ezt cáfolták. 

A Nyíregyházi Törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a férfit, ami ellen a férfi és a védője fellebbezett. A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint az életfogytig tartó szabadságvesztés – amelyből a vádlott legkorábban 27 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra – tettarányos büntetés. A férfi késsel támadt rá a csajád családjára, különös kegyetlenséggel oltotta ki élettársának életét gyermekük szene láttára, akinek szintén sérülést okozott. A nő apját sem kímélte, akit késsel a kezében bántalmazott és üldözött a házban. “A családon belüli erőszak semmilyen formája nem elfogadható, az ilyen brutális cselekmények elkövetőivel szemben pedig a törvény teljes szigorát kell alkalmazni” – fogalmaztak. A védelmi fellebbezéseket a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla bírálja el.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220617-megolte-eltettarsat-egy-feltekeny-ferfi-szabolcsszatmarbereg-megyeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …