2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Verekedés tört ki a nemzeti ünnepen Abán, betörték egy képviselő orrát

Hirdetés

Verekedés tört ki a nemzeti ünnepen Abán, betörték egy képviselő orrát

Betörték az egyik önkormányzati képviselő orrát Abán, valamint egy másik helyszínen is verekedést tört ki – számolt be a település önkormányzata.

A helyi vezetés két héttel ezelőtt értesült arról, hogy egy csoport az augusztus 20-i ünnepi rendezvény megzavarására készül. Azt hallották, hogy a csoport elsősorban olyan emberekből áll, akik a legutóbbi önkormányzati választások óta nem tudja elfogadni, hogy az előző vezetést leváltották.

Mikula Lajos polgármester előzetesen tájékoztatta a székesfehérvári rendőrkapitányság vezetését a várható rendbontási kísérletről. Ezen felül még egy biztonsági szolgálatot is megbízott a rendezvény biztosításával.

Az önkormányzati rendezvénnyel párhuzamosan zajlott egy másik, magánszervezésű esemény. Ezen délutántól már ingyenesen lehetett alkoholt fogyasztani. Ezt rendbontás miatt már éjfélkor be kellett zárni.

Hirdetés

Ekkor történt, hogy Nagy Kaszap Ferenc önkormányzati képviselőnek, miközben azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el,  betörték az orrát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/21/verekedesbe-torkollt-a-nemzeti-unnep-aban-betortek-egy-kepviselo-orrat-augusztus-20/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …