2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Verekedés Angyalföldön? Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség az egyik edzőteremhez

Hirdetés

Verekedés Angyalföldön? Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség az egyik edzőteremhez

Információink szerint az eset a Predator Gym nevű edzőteremnél tört ki, ahol két csoport tagjai gyűltek össze verekedésre készülve. A rendőrség a helyszínre vonult, erről olvasónktól is kaptunk fotót.

Az egyik kerületi Facebook-csoportban azt írták, hogy egy férfi korábban hívott ki egy másikat, aki megsértette. Meg is találtuk a szóban forgó videót.

A beszélgetés elfajult egy kicsit, csúnyán beszéltél, az anyámat a szádra vetted. Ezért holnapi nap 15:00-kor várlak a Predator Gymben. Testvérem, én készen állok, várlak, fel vagyok rád készülve, mehet kesztyűben, kesztyű nélkül, ahogy szeretnéd

– üzente a fiatalember.

Hirdetés

Vélhetően erre is készülve vonultak ki a rendőrök a helyszínre. A helyiek szerint a konditeremből kiabálást lehetett hallani, de a helyszínt nem zárták le. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/30/budapest-balhe-13.kerulet-angyalfold-konditerem-videos-kihivas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy kislány Budapesten

A gyerek április 1-jén 12 óra körül ment el egy 16. kerületi gyermekotthonból és már …