2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Végtelenül csalódottak a baloldali propagandalapok, Magyarország megbüntetésében reménykedtek

Hirdetés

Végtelenül csalódottak a baloldali propagandalapok, Magyarország megbüntetésében reménykedtek

Soros blogja tudja a legkevésbé leplezni, hogy mennyire csalódottak. Azt írják, hogy tipikus EU-s feloldását hozta az Európai Bizottság egy látszólag feloldhatatlan dilemmának: büntetett is, meg nem is. Látható, hogy elkeserítette Soros blogjának újságíróját, hogy a bizottság teret hagyott a kompromisszumnak.„Lehetőséget adott arra, hogy a politikusok sokféleképpen keretezzék a biztosok vasárnapi döntését.”– írják.
Szerintük azért ez a javaslat született, mert sürgősen kellett dönteni: ezen a héten muszáj volt javaslatot tenni arra, hogy milyen büntetést szabjanak ki Magyarország ellen.

„Ebből lett az, hogy javasolják a büntetést, de közben időt adnak még a magyar kormánynak, hogy elkerülhesse az EU-s pénzek elvonását.” – írják.

A másik baloldali propagandaújság, a 24 is végtelenül csalódott. Azt írják, hogy a 3000 milliárd forintnak megfelelő összeg a kohéziós pénzek harmada – a helyreállítási alap forrásaival együtt a Magyarország számára elérhető támogatások 20 százaléka. Aztán a Reuterst idézveazt bizonygatják, hogy többet akartak volna elvonni Magyarországtól, de valószínűleg ez félreértés volt.

„A Reuters szerdán arról írt, hogy értesüléseik szerint a bizottság csaknem 6400 milliárd forint felzárkóztatási forrás felfüggesztését javasolhatja a Magyarország elleni folyó jogállamisági eljárásban. A hírügynökség két európai uniós tisztviselőre hivatkozva azt írta, hogy a 70 százalékot is elérheti a felfüggesztett források aránya a 2021-2027-es időszakra járó 22,5 milliárd eurónyi forrásból – ez azonban a jelek szerint félreértés volt, és a döntés valóban csak három operatív programot érint.”

Hirdetés

A hvg továbbra is azt bizonygatja, hogy tényleg 6400 milliárdot vontak volna el eredetileg. 

A volt indexesek blogja, a Telex pedig szomorúan konstatálja, hogy november 19-én akár az a döntés is születhet, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó pénzt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220918-csalodottak-a-baloldali-ujsagok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …