2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Végleg bezár a paksi gyógyfürdő

Hirdetés

Végleg bezár a paksi gyógyfürdő

A paksi képviselő-testület szerdai ülésén 24 témát vitattak meg, beleértve a Paksi Gyógyászati Központ és a Paksi Városi Múzeum alapító okiratának módosítását is.

A gyógyászati központ alapító okiratának módosításával kapcsolatban Szabó Péter polgármester a TEOL szerint elmondta, hogy a Deák Ferenc utcai épületben megszűnik a betegellátás, a rendelések részben a Barátság utca 2. szám alá, részben pedig a gyógyászati központ fő telephelyére, a Táncsics Mihály utca 13. alá költöznek.

A gyógyfürdő épületének későbbi hasznosításával kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, szeretnék megtartani az épület gyógyászati funkcióját, de az önkormányzat nem kívánja saját fenntartásban működtetni a medencéket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/23/paks-gyogyfurdo-bezaras-keptar-muzeum-szabo-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A háborúpárti EP-képviselők nem tudják elfogadni Magyarország békepárti álláspontját

Hidvéghi Balázs azzal összefüggésben, hogy az EP brüsszeli plenáris ülésén Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadott el, …