2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Végkielégítés mesterfokon, így távozott egy férfi az utolsó munkanapjáról

Hirdetés

Végkielégítés mesterfokon, így távozott egy férfi az utolsó munkanapjáról

Az egyik lajosmizsei pékségbe keresett alkalmazottat a hely üzemeltetője idén júliusban. Az állásra egy fiatal férfi jelentkezett, a feladata pedig pizzasütés lett volna. Az alkalmazott megjelent pár alkalommal, azonban hamar kiderült, hogy nem képes elsajátítani a szakmát – közölte oldalán a rendőrség.

Munkaadója egy hét eltelte után úgy döntött, közli a férfival az alkalmatlanságát, és megkéri, hogy többet ne jöjjön. A férfit utolsó munkanapján pár órára magára hagyta főnöke, aki ezt kihasználva zsebre vágott 400 ezer forintot, majd távozott. A tulajnak hamar feltűnt a hiány, és a kamera felvételét visszanézve biztossá vált a tolvaj kiléte. A sértett bejelentette a lopást a rendőrségen.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/01/lopas-pekseg-lajosmizse-rendorseg-buncselekmeny/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …