2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Védettségi igazolványt hamisítottak, két egészségügyi dolgozót őrizetbe vettek

Hirdetés

Védettségi igazolványt hamisítottak, két egészségügyi dolgozót őrizetbe vettek

Vesztegetés miatt indult eljárás a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A gyanú szerint valótlan tartalmú védettségi igazolványt állítottak ki, illetve ennek megszerzésében közreműködtek.

A felderítésben az Esztergomi Rendőrkapitányság, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai együttműködtek a társszervekkel. Ez után indította meg a büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, ami miatt összesen 24 embert hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók, közülük kettőt vettek őrizetbe – tájékoztat honlapján a rendőrség. Mint írják,

egy vidéki kórház két ápolóját, egy 36 éves férfit és egy 45 éves nőt 27 rendbeli vesztegetés bűntett, valamint 27 rendbeli közokirat-hamisítás bűntett elkövetésével gyanúsítanak.

Hirdetés

A rendőrök a hónapok óta tartó nyomozás alatt további 22 embert, köztük egy vezető beosztású egészségügyi dolgozót hallgattak ki gyanúsítottként– teszik hozzá. A kutatások alkalmával okiratokat és tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le.

A bűncselekményben részt vevő G. András és F. Judit egészségügyi dolgozóként 27 fő magánszemélytől alkalmanként 20 ezer és 40 ezer forint közötti összeget fogadott el annak érdekében, hogy a koronavírus elleni védőoltások beadásával kapcsolatos szabályokat megszegve, az érintett személyeket úgy dokumentálják, mintha a védőoltásokat megkapták volna.

A rendőrség G. Andrást és F. Juditot […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/16/rendorseg-nemzeti-vedelmi-szolgalat-esztergom-vedettsegi-igazolas-bunugy-buncselekmeny-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …