2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Védett állatokat preparáló férfi ellen emeltek vádat

Hirdetés

Védett állatokat preparáló férfi ellen emeltek vádat

Természetkárosítás bűntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy helyi preparátor ellen, akinél a hatósági ellenőrzésnél fokozottan védett madarakat, kölyöktigris- és kölyökleopárd-preparátumokat találtak − közölte a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Az 52 éves nagykanizsai férfi saját vállalkozásként állati eredetű preparátumok készítésével és feldolgozásával foglalkozik. Az ellenőrzés még 2018-ban volt, az érdekeltségébe tartozó négy nagykanizsai ingatlanban olyan madarakat találtak, melynek természetvédelmi értéke egyedenként százezer és egymillió forint között van. A madarakon kívül vakondot és európai mókust is találtak, amelyek értéke 25−50 ezer forint. A vadon élő védett állatfajok közül öt kölyöktigris és egy kölyökleopárd is előkerült.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/12/nagykanizs-preoaralas-termeszet-allatok/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …