2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vaskerekeken toboroz a BKV

Hirdetés

Vaskerekeken toboroz a BKV

Rendhagyó módját választotta a BKV annak, hogy felhívja a pályaválasztók figyelmét a betölthető álláslehetőségeikre. Mától csaknem másfél évig egy átlátszó plexielemekkel egyedivé alakított Tatra szerelvény szállítja az utasokat több fővárosi vonalon. A plexielemek bepillantást engednek a villamosközlekedés technikájába, egyben szemmel láthatóvá válik, milyen feladatokkal várja leendő munkatársait a közlekedési cég vaskerekes ágazata. 

Budapest egyik legnagyobb munkáltatójaként a BKV-nál közel 10 ezren dolgoznak a főváros közösségi közlekedésének biztosításán. A vállalat felismerte, hogy az utánpótlás biztosításához aktív toborzásra van szükség, ezért járműveinken és a megállókban is megjelentek álláshirdetéseik, továbbá együttműködnek több felsőoktatási intézménnyel, duális képzéssel egyengetve a leendő kollégák útját a céghez.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/08/bkv-allas-toborzo-villamos-tatra-t5c5k2-bolla-tutto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …