2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vasárnap este kigyulladt a kiskunmajsai Spar

Hirdetés

Vasárnap este kigyulladt a kiskunmajsai Spar

Vasárnap este kigyulladt a kiskunmajsai Spar épületének raktára. Egy kiskunhalasi illetőségű portál, a halasinfo.hu azt írja, hogy a helyszínre tíz tűzoltóautóval összesen 40 tűzoltó érkezett ki.

Az első tűzoltók Kiskunmajsáról érkeztek meg, ők vízsugárral kezdték meg a tűz oltását. Rajtuk kívül Kiskunhalasról, Kistelekről, Ruzsáról és Kiskunfélegyházáról is kivezényeltek egységeket, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

Elsősorban a raktár tetőszerkezete égett, az áruház üzlethelyiségét nem érték el a lángok. A tűzoltók a tetőn négy vízsugárral és egy létrasugárral, a földszinten pedig tovább három vízsugárral oltották a lángokat. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/kigyulladt-a-kiskunmajsai-spar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva elutasította az Esterházy Magánalapítvány keresetét az Esterházy-kincsek tulajdonjogáért indított perben …