2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Varga Judit volt kabinetfőnöke: Többször szem- és fültanúi voltunk, ahogyan Péter a feleségét szekálja

Hirdetés

Varga Judit volt kabinetfőnöke: Többször szem- és fültanúi voltunk, ahogyan Péter a feleségét szekálja

„Gyakorlatilag a mindennapjaink része volt, hogy azzal szembesültünk, Magyar Péter hogyan próbálja megalázni, az önbecsülésében tönkretenni a feleségét. Mindig érezhető volt rajta egyfajta kisebbrendűségi érzés, sosem tudta feldolgozni, hogy nem belőle lett miniszter” – mondta a Mandinernek Varga Judit korábbi kabinetfőnöke, Farkas Vajk.

Farkas Vajk felidézett egy konkrét esetet: „Már közös munkánk elején kiderült, hogy amit Péter kezelhetetlen viselkedéséről és ennek okán viharos házasságukról beszéltek, az igaz. Judit úgy érkezett dolgozni, hogy teljesen maga alatt volt, és könnyeivel küszködve nekünk is elmondta, hogyan, milyen válogatott szidalmakkal becsmérelte előzőleg a férje.”

S hogy ez nem egyedi eset, sőt. Erről aztán többször személyesen is meggyőződtünk, amikor szem- és fültanúi voltunk annak, ahogyan Péter a feleségét szekálja.

Majd leszögezte: „Sokszor kifejezetten durván beszélt a feleségével, és mindenkinek egyértelmű volt, nem tud uralkodni az indulatain. Ezeket nemcsak én láttam, más közeli munkatársak is meg tudják erősíteni. Judit lelkierejét dicséri, hogy kifelé ezekből semmi sem látszott, és egy-egy ilyen veszekedés után is profin végigcsinálta a programokat, tárgyalásokat.” A volt kabinetfőnök szerint Magyarnak a jobboldali közösség és a felesége is addig volt fontos, amíg hasznot húzhatott belőle.

Hirdetés

Mindig visszatetsző volt, ahogy ahhoz ragaszkodott, hogy az első sorban ülhessen, hogy minél közelebb lehessen a miniszterelnökhöz, még olyan eseményen is, ahova más nem vitt házastársat. Mindent megtettünk, hogy ez így legyen, hogy legalább emiatt ne bántsa Juditot.

„Mi mindig tartottunk egy lépés távolságot, de azt én is láttam, hogy folyamatosan járt be a minisztériumba, és próbált rátelepedni a sajtómunkára. Ez persze feszélyezett mindenkit, leginkább Juditot. Egy reggel az akkori sajtófőnök azzal jött hozzám, hogy még 10 óra sincs, de Péter már több SMS-ben ócsárolta a munkáját” – fogalmazott a Mandinernek. Korábbi munkatársa szerint a tárcavezetőnek óriási energiájába került, hogy

a férje okozta mindennapos nehézségek és szenvedés mellett végezze feladatát, a döntéseiben pedig önálló maradjon. külön dicséri a rátermettségét, hogy ez sikerült is neki.

„Erős képként maradt meg ugyanakkor bennem, amikor az áldozatsegítésről egyeztetett, s szakemberek meséltek a lelki abúzusról, pontosan olyan képet vázoltak fel, ahogy Magyar Péter viselkedett és most is viselkedik Judittal” – emlékezett.

Farkas Vajk: Azóta is hitelteleníti Juditot

Farkas Vajk szerint amit Magyar Péter csinál, az az elmúlt évek folytatása, csak most nem otthon, hanem a nyilvánosság előtt akarja tönkretenni a volt feleségét, és erre alapozva politikai karriert építeni. Ha Judit maradt volna a politikában, épp kampányra készülne, ugyanúgy próbálná zsarolni és tönkretenni. Azt magyarázza, csak védeni akarja, miközben ennek épp az ellenkezője az igaz. Majd aláhúzta:

Egyáltalán milyen ember az, aki titokban felvesz egy beszélgetést a feleségével, és közzéteszi azt?

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/26/magyar-peter-varga-judit-farkas-vajk-botrany-gulyas-gergely-kormany-eroszak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …