2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Varga Judit részletesen ír arról, hogyan bántalmazta és zsarolta őt Magyar Péter

Hirdetés

Varga Judit részletesen ír arról, hogyan bántalmazta és zsarolta őt Magyar Péter

Magyar Pétert kedd reggel hallgatja meg újra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, miután a szerdai meghallgatását követően többek között azt állította, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat. Ennek bizonyítására egy hangfelvételt is ígért, amelyet kedden reggel 9 órakor hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán.

A hangfelvételről korábban annyit árult el, hogy az 2023 januárjában, az otthonukban készült, Varga Judit hallható rajta, amint „maffiakormánynak” nevezi a kabinetet. A most nyilvánosságra hozott, alig kétperces hangfelvételen Magyar kérdez rá Varga Juditnál, az exfeleségénél arra, hogy idézze fel újra, amit a videó rögzítése előtt mondott neki.

Varga visszakérdez, hogy mit mondott, mire Magyar arra tér rá, hogy Rogán mondott valamit a Schadl-ügyről. A videóból az derül ki, hogy valakik belenyúlhattak az ügyészségen a Schadl-ügy irataiba, ezt Varga Judit is megerősíti, ám az is elhangzik, hogy Schadlt azért nem tudták „megmenteni”, mert Polt Péter legfőbb ügyész már „nem ura a helyzetnek az ügyészségen”.

Hirdetés

Varga Judit a hivatalos Facebook-oldalán a hangfelvételre reagálva azt írta: 

Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve. Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban, és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra.

Mint írta, „az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést” – tette hozzá.

Varga Judit a posztjában arra is kitért, hogy a szóban forgó időszakra jól emlékszik, mert bőven akadt verbális és fizikai erőszak. Ezt követően egy januári esetről ír, amikor az egykori igazságügyi miniszter hajnalban arra kelt, hogy Magyar Péter „őrjöngve, erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostorozta, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni”.

Mint írta, azt a módszert alkalmazta, amit a hosszú évek alatt alakított ki, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradt, ahogy volt, neki háttal, az oldalán fekve az ágyban, várva, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/26/varga-judit-magyar-peter-hangfelvetel-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …