2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Varga Judit Magyar Péterről: Meghökkentő, megtévesztő az ámokfutása

Hirdetés

Varga Judit Magyar Péterről: Meghökkentő, megtévesztő az ámokfutása

Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje az elmúlt hetekben a kormányra tett terhelő nyilatkozataival felkavarta a magyar közélet állóvizét, az állami cégekben betöltött pozícióiból távozó Magyar azóta azt is bejelentette (március 15-én), hogy pártot alapít, és célja, hogy elinduljon a júniusi Európai Parlamenti választásokon.

A közéleti megszólalások mellett uralta a sajtót a Varga Judittal való kapcsolata is, amire a volt miniszter eddig nem reagált, mindössze egy párkapcsolati erőszakról szóló kisfilmet osztott meg „Mindig van kiút” posztszöveggel. A 444 találkozót kért tőle, ehelyett napokkal később egy üzenetben reagált, aminek ragaszkodott a teljes közléséhez, így most mi is így teszünk.

Tisztelt Kaufmann Balázs! Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közeleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom. Megértését megköszönve, maradok tisztelettel: Varga Judit

Hirdetés

A volt igazságügyi miniszter szerint tehát exférje baloldali politikussá avanzsált, ámokfutása pedig meghökkentő és megtévesztő, nyilatkozatai manipulatívak és meggondolatlanok. Varga Judit bízik benne, hogy a sebek feltépésével nem kell a nyilvánosság elé állnia.

Magyar Péter tudta, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/22/varga-judit-magyar-peter-reakcio-uzenet-meghokkento-megteveszto-amokfutas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …