2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Varga-Damm Mesterházyt és Keresztest támogatja

Hirdetés

Varga-Damm Mesterházyt és Keresztest támogatja

Varga-Damm Andrea – aki korábban a Jobbik színeiben politizált, később Reformerek néven alapított pártot – arra kéri a veszprémi és a környező települések lakóit, hogy menjenek el az előválasztásra, és szavazzanak Mesterházy Attilára.

Bizonyára sokan csodálkoznak azon, hogy erre kérem Önöket, hiszen nem tekintem indokoltnak ezt az előválasztást, de éppen annak torz jellege követeli meg, hogy az értékes ellenzék megmaradása érdekében a választópolgárok szavazataikkal hiúsítsák meg a valódi cél elérését.

Varga-Damm szerint az előválasztás a DK ellenzéki befolyásának növelését célozza, és ezzel „az alattomos módszerrel” próbálják kiszorítani a parlamentből azokat a politikusokat, akiknek vannak elveik, és akik számára fontos a magyar nép jóléte, biztonsága.

A politikus úgy látja, azzal, hogy az előválasztás jelöltjeinek alá kellett írniuk egy nyilatkozatot arról, hogy vereségük esetén nem indulnak 2022-ben, olyan helyzetet teremtett, hogy

Hirdetés

ha esetleg becstelen körülmények is vennék körül az előválasztást, akkor is maradjanak távol a 2022-es választástól olyan képviselők, akik az Országgyűlésbe valók.

Varga-Damm azt írja magáról, hogy az embereket nem politikai elkötelezettségük, hanem emberi és szakmai kvalitásaik alapján ítéli meg. Mesterházy Attilával sokat dolgozott együtt, a szocialista politikus „képviselőként és nemzetközi szervezetek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/25/varga-damm-andrea-elarulta-hogy-kiket-tamogat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …