2020. december 4., péntekMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Változik a vasúti és a helyközi buszközlekedés is mindenszentek ünnepén

Hirdetés

Változik a vasúti és a helyközi buszközlekedés is mindenszentek ünnepén

Október utolsó napjain és a november 1-jei ünnepnapon változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Az Indexnek eljuttatott közleményből kiderül: 

Október 29-én csütörtökön és 30-án pénteken még a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Október 31-én szombaton a szabadnapoknak, november 1-én vasárnap a hét első munka- és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok.

Hirdetés

November 2-án hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes és biztonságos utazás biztosítása érdekében – írja a közlekedési társaság, hozzátéve, hogy a november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért kérik utasaikat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaság honlapján, ahol olvasható a „Temetői járatok közlekedési rendje” megyére bontva.  

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/29/volanbusz_menetrend_mindenszentek_valtozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szombaton nem lesz annyira hideg mint a hét elején, de azért vegyen kabátot

Szombaton nem lesz annyira hideg mint a hét elején, de azért vegyen kabátot

Éjszaka a kezdetben még erősebben felhős tájakon is fokozatosan csökken, szakadozik a felhőzet, de továbbra …