2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Válaszolt a rendőrség a Budapesten verekedő amerikai katonák ügyében

Hirdetés

Válaszolt a rendőrség a Budapesten verekedő amerikai katonák ügyében

Ahogy az Origo is beszámolt róla, amerikai elitkatonák verekedtek egy budapesti bulinegyed híres szórakozóhelyén.

A NATO kötelékében Magyarországon tartózkodó amerikai speciális alakulat katonái verekedtek össze külföldi turistákkal az egyik ismert szórakozóhelyen, amit a helyi biztonsági cég emberei is képtelenek voltak megfékezni.

A Metropol munkatársai a szórakozóhelyen próbáltak további információkhoz jutni, de az érintett biztonsági cég dolgozói elzárkóztak a válaszadástól.

A Központi Nyomozó Főügyészség a következő tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban:

Hirdetés

Megkeresésére tájékoztatom, hogy az ügyben minősített garázdaság bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen van folyamatban nyomozás. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt és személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelésére sem került sor. Tájékoztatom továbbá, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint súlyos sérülést az ügyben senki nem szenvedett. Más adat a büntetőeljárás eredményessége érdekében jelenleg nem közölhető.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221118-valasz-rendorseg-budapest-verekedo-amerikai-katona.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekek menekültek meg a tűz elől Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra péntek délután érkezett bejelentés, miszerint Budapesten, a XV. kerületi Zsókavár utcában az …