2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Válaszolt a Főtáv a rezsibiztosnak a csepeli túlszámlázás ügyében

Hirdetés

Válaszolt a Főtáv a rezsibiztosnak a csepeli túlszámlázás ügyében

A hétvégén Németh Szilárd rezsibiztos nekiment Karácsony Gergely főpolgármesternek, miután arról értesült, hogy Csepelen két panelház lakói is több mint százezer forintos távhőszámlát kaptak. Közösségi oldalán a fideszes politikus azt írta:

a Főtáv tulajdonosi joggyakorlója, Karácsony Gergely a kezdetektől folyamatosan fúrja-faragja és megszüntetné a rezsicsökkentést.

Lapunknak az esetre reagálva a Főtáv is elküldte válaszát. Azt írják, a következő napokban az ügyben illetékes lakásszövetkezettel egyeztetnek a hiba kijavítására, hogy az egyértelműen beazonosítható hibás lakásszövetkezet-képviselői ügykezelés miatt az érintett lakók ne szenvedjenek hátrányt, vagyis ne kelljen befizetniük a hibás adat miatt keletkezett számlát.

A budapesti távhőszolgáltató azt is jelezte:

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/15/fotav-nemeth-szilard-karacsony-gergely-csepeli-tulszamlazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő az Európai Tanács elnökének válaszát saját Twitter-oldalán tette közzé. Charles Michel …