2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Válaszokat vár az édesanya, akinek fia öngyilkos lett a zalaegerszegi kórházban

Hirdetés

Válaszokat vár az édesanya, akinek fia öngyilkos lett a zalaegerszegi kórházban

Tragédia történt a zalaegerszegi kórházban november 18-án: egy 30 éves férfi öngyilkosságot követett el, kiugrott az intézmény ablakából. Édesanyja megtörten állt kamerák elé fia halála után néhány nappal, mint mondta, gyermeke már egy hete nem aludt, nagyon feszült volt; a kórháztól válaszokat várnak.

Az édesanya elmondta, gyermekénél egy hete mutatták ki a koronavírust. Az oltást korábban nem vette fel, de fia ezt nagyon megbánta, és megfogadta, hogy felépülése után oltakozik. A férfi a koronavírus kezelésére favipiravir tablettákat szedett.

Mindössze annyit hajtogatott, hogy a Covid elvette az eszemet, ezt annyiszor kimondta. Próbált motivációs videókat nézni, hogy lélekben a beteg embereknek hogyan sikerült megerősödniük, hogy ezzel motiválja magát, mert látszott rajta, hogy kétségbe van esve, hogy nem javul az állapota. Soha nem voltak mentális problémái. Egy egészséges, kiegyensúlyozott ember volt, gyerekkori barátokkal körülvéve. Felelős munkája volt, komoly barátnője, akivel lakásfelújításban gondolkodtak

− nyilatkozta az édesanya RTL Klubnak. Hozzátette, hogy fiának soha nem volt problémája drog vagy alkohol miatt, a cigarettát is kerülte. A család ügyvédhez fordul, mint mondták, nem kártérítést, csak válaszokat akarnak.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/21/koronavirus-jarvany-zalaegerszeg-ongyilkossag-korhaz-rendorseg-viszgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …