2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Válasz a vakcinakérdésre, nagy bejelentés az MNB-től

Hirdetés

Válasz a vakcinakérdésre, nagy bejelentés az MNB-től

  • A napokban az Év Menedzserévé választott Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a rangos szakmai elismerés apropóján mesélte az Indexnek, hogyan lesz egy kifejezetten szerény körülmények közt élő egri család gyermekéből saját bankja élén Magyarország legbefolyásosabb üzletasszonya. Az Index cégvezetőket bemutató sorozatának következő része.

  • Hazánkban jelenleg féltucat koronavírus elleni vakcina érhető el, sok mindent tudunk róluk, de talán az egyik legfontosabb infót nem: mégis meddig adnak védettséget? Körképünkben összeszedtük, hogy mit mondanak erről maguk a gyógyszergyártók. Részletek itt!
  • A fővárosi vezetés és a kormány között született egy megállapodás, amelynek köszönhetően idén még 10,2 milliárd forintos fejlesztési támogatást kap Budapest. Ez kifejezetten az egészségügyi alapellátási és járóbeteg-szakellátási fejlesztéseket fogja támogatni. Ez minden budapesti kerületet és a fővárost is érinti. Az egészségügyi támogatásokról szóló kormányhatározat már meg is jelent a Magyar Közlönyben.
  • Újabb részletszabályok jönnek a maszkviselési kötelezettségről azok után, hogy szombat óta az általános kötelezettséget eltörölte a kormány – jelentette be Novák Katalin a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs negyedik ülése után. Részletek itt!
  • Augusztustól egy második, biometrikus azonosítóval: digitális ujjlenyomattal egészülnek ki az új német személyi igazolványok. Vajon ettől biztonságosabbak lesznek? Vagy az emberi szabadságot fenyegetik? <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/06/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …