2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Valamit titkolhatnak, mire készül Gyurcsány Ferenc?

Hirdetés

Valamit titkolhatnak, mire készül Gyurcsány Ferenc?

„Rendszerrel szembe rendszert kell építeni” – kezdte Gyurcsány Ferenc hétfő délelőtti Facebook-posztját, amelyet az elmúlt időszakban megszokott „készülünk” kifejezéssel zárt.

„Magyarországnak olyan kormány kell, amelyikben megbíznak az emberek, amelyikben megbízik a világ. Ilyen kormányunk lesz. Készülünk” – fogalmazott a DK elnöke szombaton, többször is öregúrnak nevezve a miniszterelnököt.

Egy nappal korábban már a leendő feladatokra készült Gyurcsány Ferenc: „Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket: békét teremtünk, megértést, rendbe tesszük közös dolgainkat. Lesz itt feladat. Nem is kevés. Készülünk.”

Július 28-án a korábbi miniszterelnök arról írt, hogy Orbán Viktor megbukik, „menőfélben van”, ők pedig készülnek:

Hirdetés

Az öregúr most bukik meg itthon, mert kiderült, hogy rendszere tarthatatlan, ígéretei a semmibe zuhannak. És most bukik meg a világban, mert zavaros gonoszsága már csak vállalhatatlan történelmi gazembereknek kell. Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk.

Két nappal a fenti posztot megelőzően kifejtette Gyurcsány Ferenc, hogy „az idő magától is megoldaná, a mi dolgunk, hogy lerövidítsük az időt”. Hozzátette: „A politika girbegurba tévútjai idővel kiegyenesednek. A történelem útjába simulnak vissza. Éles kanyarral, vagy simább csatlakozással.”

A DK elnöke itt már azzal számolt, hogy ők lesznek a rendszerváltók:

Az idő visszabillenését a rendszerváltás hozza el. És mi leszünk a rendszerváltók. Magyarország, a hazánk, okos, nyugodt vidék lesz. Egymásra is vigyázó emberekkel. Az emberi élet mindenkit megillető lehetőségével. Az a dolgunk, hogy gyorsítsuk az időt. Hogy minél gyorsabban visszatérjünk a történelem főutcájára. Készülünk.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában megkérdezték Vadai Ágnes, hogy mire készül a Demokratikus Koalíció, de a pártelnökhöz hasonlóan csak annyit mondott, hogy „készülünk”.

Mire készülnek?

Nagy Attila Tibor szerint nem könnyű megmondani, hogy mire készül a Demokratikus Koalíció, mert „ezt ők maguk sem tudják, vagy titkolják”.

Valahányszor megkérdezik őket erről, mellébeszélnek, de olyan érzésem van őket hallgatva, hogy nem gondolták végig magukban sem ezt a »készülést«. Ez mostanában amúgy is jellemző a DK kommunikációs üzeneteire: feldobnak egy témát, szlogent – lásd »törvénytelen a kormány« –, ez a szlogen viszonylag nagyot szól a médiában, de igazából nem tudják rendesen megmagyarázni. Amikor Kálmán Olga frakciószóvivőt a »törvénytelen kormány« jelszóról kérdezték az ATV-ben, akkor a politikus egy rosszul sikerült interjúba szaladt bele, mert képtelen volt logikusan megmagyarázni, mitől törvénytelen a kormány akkor, ha a DK beül a parlamentbe

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/04/mire-keszul-gyurcsany-ferenc-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendkívüli hír: a Molnak köszönhetően újraindul a Barátság kőolajvezeték

A díjkötelezettség átvállalásával a Mol gyors megoldást nyújtott a problémára: az ukránok ígérete szerint néhány …